1.
Miili Inomaa

20v, Akaa

2.
Y Nhi Luong

22v, Sipoo

3.
Assi Paanenen

21v, Turku

4.
Henna Nousiainen

25v, Oulu

5.
Suvi Korhonen

20v, Helsinki

6.
Veera Honkanen

19v, Oulu

7.
Sade Viitanen

20v, Turku

8.
Eveliina Vahter

21v, Turku

9.
Ida Toivanen

24v, Tampere

10.
Merimaaria Marttila

22v, Oulu

Miss EW 2021 Veera Honkanen
I pp Assi Paananen
II pp Eveliina Vahter
 
Miss EW 2021 voittajien kuvat:

Kuvat: Sanna Voimanen / Mainosstudio Sanna H
Meikki: Suvi Kalliomäki / Kauneudella Suvi
Meikit: Boho Green Make-Up Suomi
Hiukset: Sari Launis
Hiustuotteet: SIM Sensitive
Iltapuvut: Mecco
Korut: Jules & Beryl
Kukat: Kukka Kerttuli
Numerokepit: Puine, Tampere
Kuvauspaikka: Rönnin tanssilava, Orivesi

Voittajien kuvat mediaan voi ladata TÄSTÄ.

Miss EW 2021  Finalistien kuvat:

Kuvat: Sanna Voimanen / Mainosstudio Sanna H
Meikki: Suvi Kalliomäki / Kauneudella Suvi
Meikit: Boho Green Make-Up Suomi
Hiukset: Sari Launis
Hiustuotteet: SIM Sensitive
Kuvausasut: Kotiputiikki Orihannas
Korut: Jules & Beryl
Kukat: Oriveden kukka- ja hautauspalvelu
Kuvauspaikka: Paltanmäen kotiseutumuseo, Orivesi

Finalistien kuvat mediaan voi ladata TÄSTÄ.

Miss EW 2021  Finalistien bikinikuvat:

Kuvat: Sanna Voimanen / Mainosstudio Sanna H
Meikki: Suvi Kalliomäki / Kauneudella Suvi
Meikit: Boho Green Make-Up Suomi
Hiukset: Sari Launis
Hiustuotteet: SIM Sensitive
Korut: Jules & Beryl
Villasukat/huopatossut: Jax-X / Green Go Finland
Kuvauspaikka
: Taidekeskus Purnu, Orivesi

Finalistien bikinikuvat mediaan voi ladata TÄSTÄ.

Miss EW 2021 Finaalikymmenikkö

Miss EW on Henna Peltosen tuottama aito kauneuskilpailu, jossa vaalitaan luonnollista kauneutta. 
Kilpailussa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit, jopa irtoripset, rakennekynnet ja hiustenpidennykset on kielletty.
 

Tänäkin vuonna Miss EW tarjoaa nostalgiaa ja upeaa entisajan missikilpailujen tunnelmaa sekä tuo esiin Suomen historiaa ja upeaa luontoa.

Suomen luonnollisesti kauneimmat kuvattiin uimapuvuissa 6.7.2021 Taidekeskus Purnussa Orivedellä historiallisissa puitteissa Suomen upean luonnon äärellä. Misseille pidettiin myös missikävelyvalmennusta. 

Pandemian vuoksi varsinaista kiertuetta emme tänä vuonna järjestäneet, mutta kuvauspäivän yhteydessä Matka Hyrkäs kuljetti missit mm. Rönnin tanssilavalle, jossa tanssiorkesteri Komiat opettivat misseille lavatanssien saloja. Illaksi missibussi suuntasi vielä Säynäniemeen Oriveden kaupungin järjestämään illanviettoon, jossa missit pääsivät SUP-lautailemaan, vesijetteilemään, uimaan sekä saunoon. Missit yöpyivät Iso-Tarkkalan maatilamatkailun historiallisessa Toivola mökissä, joka on entinen tukkikämppä.

Seuraavana päivänä Pirkanmaan kässämartat tulivat opettamaan misseille perinnetaitoja ja missit neuloivat pienet merinovillaiset sukat TAYS:n lastenosaston keskosille.

Sen jälkeen Café Herkkuhetkessä opetettiin misseille perinteisen pullapitkon neljällä letittäminen valmistus. Leivonnaisilla ilahdutettiin A-killan väkeä. Haluamme osoittaa tukemme pitkäaikaistyöttömille ja vähävaraisille.

– Tänä vuonna kisan pääteemana on kotimaisuus ja pääsemme tuomaan entistä enemmän esiin tärkeitä arvojamme. Haluamme haastaa myös muut tekemään hyviä tekoja! Ilahduta sinäkin villasukilla, leivonnaisilla tai kysymällä mitä kuuluu ja olemalla kanssaihmisille läsnä, kannustaa kilpailun kehittänyt missiemo Henna Peltonen.
 

Miss EW palaa tänä kesänä Suomen missikisojen historian juurille, kun kauneuskilpailuja järjestettiin tekemään hyväntekeväisyyttä mm. sotainvalidien hyväksi.

– Missimme tulevat ilahduttamaan kesän aikana maamme sotaveteraaneja. Lisäksi olemme mukana Miss EW 2019 perintöprinsessan Essi Tähkän perustamassa ”Tuu Messiin” -kampanjassa, joka on kampanja kaikkea kiusaamista ja syrjäytymistä vastaan.

Kilpailijat saavat myös valmennusta.

– Kesän aikana missit saavat upeita valmennuksia huippuammattilaisilta, kuten itsensä johtamisen valmentajalta, ”Uskalla Innostua” -perustajalta ja ”Saa mitä haluat” -menetelmän kehittäjältä Ilkka Koppelomäeltä, ja paljon muita. Lisäksi heillä on useita tärkeitä teemaviikkoja, mm. kokonaisvaltainen hyvinvointi, ekoviikko ja hyväntekeväisyys.

Miss EW 2021 finaali järjestetään lauantaina 10.7.2021 Orivedellä, joka on Suomen virallinen villasukkapääkaupunki. Oriveden kaupunki on mukana yhteistyössä toteuttamassa upeaa missikesää. Finaali kisataan Rönnin tanssilavalla, sillä Henna Peltonen haluaa tanssijana ja kilpailun tuottajana vaalia Suomen lavatanssiperinteitä.